Som medarbetare i Partille kommun är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. Du lyfter gärna fram det som är bra och kommer med förslag på saker som kan förbättras. Du är nyfiken och försöker hitta nya lösningar även om frågeställningarna är gamla. Tillsammans med dina kollegor vill du göra Partille lite bättre.

Partille är en kommun som storsatsar med ambitionen att leverera bästa service. Kommunen har cirka 2825 anställda. Det gör oss till den största offentliga arbetsgivaren i Partille. Vi är en starkt expanderande kommun med mycket på gång. Partille växer – och kommer att fortsätta växa. Vill du delta i utvecklingen?

Vad söker vi?

Rätt medarbetare är avgörande för hur vi lyckas möta framtida behov. Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. Här värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet och det finns goda karriärmöjligheter. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare. Här har du möjlighet att göra skillnad i folks vardag på riktigt.

Varför ska du jobba hos oss?

Vi erbjuder dig Sveriges viktigaste jobb. Vi ordnar flyktingboenden, skottar snö, planerar nya bostäder och handelsytor, utbildar gymnasieelever, hjälper våra äldre invånare, lägger om sår – och mycket mer. I Partille kommun arbetar fler än 100 kvalificerade yrkesgrupper tillsammans med fokus på våra invånares, besökares och företagares bästa. Ingen annan arbetsgivare erbjuder så många olika slags jobb. Samhällets och våra invånares behov är under ständig förändring. Därför satsar vi på utveckling som ger utrymme för olikheter och skapar dynamik. Samtidigt måste vi anpassa oss efter politiska beslut, vilket gör vårt arbete både varierat och komplext.

Vi behöver rekrytera hundratals nya medarbetare de närmaste åren; ingenjörer, dietister, lärare, undersköterskor, sjukgymnaster, biomedicinska analytiker, ekonomer, samhällsplanerare och socialsekreterare. Är du en av våra nya medarbetare? Se vilka tjänster som finns att söka i Partille kommun just nu! Vi finns även på Facebook - följ oss på sidan Jobba i Partille kommun.

Vad erbjuder vi dig?

Partille är ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun med korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att påverka i delar som verkligen betyder något. Med stort eget ansvar följer personlig utveckling. Vi ger dig utrymme att växa. Undersökningar visar att anställda i kommuner anser i högre grad än i privat sektor att deras arbete är viktigt och meningsfullt. Vi har de mest motiverade medarbetarna. Här ser även medarbetarna tydligast betydelsen av vad de gör.

Vi sätter värde på ett tydligt och personligt ledarskap i Partille kommun. Genom närvaro, ett coachande förhållningssätt och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntras våra medarbetare till engagemang, arbetsglädje och utveckling. Som arbetsgivare har vi ett långsiktigt tänk kring våra medarbetare och strävar efter balans i livet mellan jobbet och fritiden. Genom vårt ledarutvecklingsprogram tydliggör vi och underlättar dina karriärsteg. Vi erbjuder bland annat även föräldrapenningtillägg och goda pensionsförmåner.

Du kommer dessutom att arbeta i en kommun där du har nära till allt. Här finns all service på gångavstånd, shopping, restauranger och mycket bra kommunikationer från och till Göteborg och stadens kranskommuner.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Partille kommun erbjuder dig att delta i olika aktiviteter för att främja trivsel och hälsa. En del är gratis och andra är kraftigt rabatterade. Du omfattas av en gemensam hälsopott där du tillsammans med dina kollegor deltar i gemensamma satsningar. Du får också ett individuellt friskvårdsbidrag.

Förmånscykel

Du kan mot bruttolöneavdrag varje månad hyra en kvalitetscykel till bra pris. Efter tre år köper du ut den eller lämnar tillbaka den. Visste du förresten att det bara tar en halvtimme att cykla från centrala Göteborg till Partille?

PK PIF

PK PIF är en förkortning av Partille kommuns Personal- och Idrottsförening. Syftet med föreningen är att "Främja trivsel och hälsa genom ett brett utbud av hälsofrämjande aktiviteter". Som anställd i Partille kommun är du automatiskt medlem i PK PIF och kan delta i de aktiviteter som föreningen anordnar.

Pensionsväxling

Du som har en tillsvidareanställning har möjlighet att pensionsspara via arbetsgivaren, så kallad löneväxling.

Personalstöd

Samtliga medarbetare i Partille kommun har möjlighet att ringa Falck Healthcare och få stöd vid problem som påverkar hen i arbetslivet eller privat.

Semesterväxling

Du har möjlighet att växla ditt semesterdagstillägg mot fler lediga dagar för att få mer tid till återhämtning.