Öppna förskolan är en mötesplats för barn i åldrarna 3 månader till 6 år och deras föräldrar. Här kan barn tillsammans med vuxna umgås, leka och knyta nya kontakter. Det finns alltid vuxna att prata och utbyta erfarenheter med.

Vårterminen 2019

Familjecentralen kommer att starta en ny föräldrakurs Trygghetscirkeln Circel of security parenting. Utbildningen kommer att ske vid åtta tillfällen med start 20 mars klockan 17-18.30 på öppna förskolan Centrum. Anmälan kan göras hos din BVC-sköterska eller inne på öppna förskolan Centrum.

Juni

12 juni: utflykt till Nolhagaparken i Alingsås där vi tittar på djur och leker i den fina lekplatsen. För de som vill åka gemensamt går tåget från Partille Station klockan 10.19. Tag med egen matsäck. Alla är välkomna att följa med små som stora! OBS: vid regn är verksamheten som vanligt (babydag)

13 juni klockan 11: en mycket erfaren pedagog inom förskolan i Partille kommer hit och pratar om inskolning på förskola. Har du funderingar eller frågor angående inskolning och annat när ditt barn ska börjar på förskola? Passa på och få svar!

18 juni: grillning och lek i Lexby! Vi går gemensamt från öppna förskolan Centrum klockan 10. Väl framme leker vi på lekplatsen och grillar. Grillningen sker hos en av våra trevliga föräldrar som bjudit in oss alla. Tag med egen grillmatsäck. OBS! Vid regn har vi vanlig verksamhet på öppna förskolan Centrum.

27 juni klockan 14: öppna förskolan Centrum stänger för terminen, vi önskar våra besökare en riktig härlig sommar!

Öppna förskolan Centrums verksamhet

  • du och ditt barn kan komma och gå som det passar er under våra öppettider
  • verksamheten är kostnadsfri
  • det finns fika till självkostnadspris
  • det är sångsamling tisdagar och torsdagar klockan 10.45 samt onsdagar klockan 10.30

Öppna förskolan Centrum är en del av Familjecentralen och försöker anpassa verksamheten efter besökarnas behov. Berätta därför gärna om era förslag och idéer om vår verksamhet. Öppna förskolan är stängd när vi är på utflykt.