Grodden är en mötesplats för familjer med barn i åldrarna 0 till 6 år. Här kan man leka, umgås, fika, sjunga, måla, delta i gruppaktivitet och byta erfarenheter. Ibland åker vi på utflykt eller tar en promenad.

Aktuellt

Måndag 13 maj: stängt, välkomna tillbaka på tisdag 15 maj!

Vi vill hälsa alla välkomna till Öppna förskolan Groddens nya lokaler i Örjansgården som ligger på Örjansvägen 11A.

Hit är alla åldrar välkomna tisdagar, onsdagar och torsdagar klockan 9 till 12. Vi kommer att ha vår sångsamling klockan 10.30.

Här kan vi även njuta av en härlig terrass och inhägnad lekyta. När vädret tillåter finns här goda möjligheter till picknick i gröngräset.

Gymnastiken är på måndagar klockan 9 i gymnastiksalen på Öjersjö Storegård. Efteråt kan man stanna och äta egen medhavd fika i Navet. Därefter kan vi gemensamt gå till någon lekplats.

Avslutning kommer vara den 5 juni.

Välkomna!

Viktig information 5 april 2019:

På grund av byggnadsarbetet på Öjersjö Storegård kommer öppna förskolan Grodden få husera i tillfälliga lokaler under en tid.

De tillfälliga lokalerna var från början tänkta att vara i Ramsegård, men kommer istället vara på Örjansgården i Öjersjö, detta för att kunna ge barn och vårdnadshavare en så god miljö som möjligt.

Innan vi kan ta emot barn och vårdnadshavare till Örjansgården måste vi hinna få allt på plats. Därför är ni varmt välkomna till oss från och med den 23 april då vi har öppet från klockan 9 till 12. Fram tills dess kommer öppna förskolan Grodden vara stängd för verksamhet.

Örjansgården ligger på Norra Örjansvägen 11A i Öjersjö, alldeles bredvid Kåsjögården.

På Grodden:

  • är du och ditt barn välkomna när det passar er under våra öppettider
  • tar vi tacksamt emot dina idéer och önskemål om vad verksamheten ska innehålla
  • är verksamheten kostnadsfri

Den öppna förskolan Grodden har familjen i fokus och erbjuder stöd i frågor som rör föräldrarollen, barnets utveckling och behov samt information om förskolor med mera. Här knyter du och ditt barn varaktiga kontakter med andra barn och föräldrar, och det är dina önskemål som styr vår verksamhet. Det är gratis och ni kommer och går som det passar under öppettiderna.