Här hittar du aktuella erbjudanden om förköpsrätt av kommunala tomter och om förtur att förvärva småhus.

Lediga småhus

Södra Kåbäcken

Genom Swedbank Fastighetsbyrå erbjuder Studor Projektutveckling och arkitektur dig som står i Partille kommuns tomt- och småhuskö förköpsrätt vid uppförandet av tio radhus i natursköna och familjevänliga omgivningar nära Kåbäcksdammen.

Byggstart är planerad till hösten 2018 och planerad inflyttning från hösten 2019. Priserna varierar mellan 5,3 och 5,7 miljoner kronor. De som står i Partille kommuns tomtkö kommer att få erbjudande om att köpa innan den övriga marknaden. Läs mer om projektet och hur du utnyttjar din köplats.

Tallbacken, Hossaberget

Studor Projektutveckling & arkitektur erbjuder just nu medlemmar i Partille kommuns tomt- och småhuskö förtur att förvärva nio villor i Tallbacken i Hossaberget i Öjersjö. Sista dag för köpanmälan till Tallbacken är måndagen den 23 oktober.

Villornas boyta är 137 kvadratmeter. I anslutning till varje villa finns även eget förråd på cirka 6,4 kvadratmeter och garage på cirka 15 kvadratmeter. Priset för en villa är cirka  7 275 000 miljoner kronor.  Läs mer om villorna i Tallbacken. 

Studors anlitar Skandiamäklarna som kommer att kontakta de personer som står i kommunens tomt- och småhuskö och gjort en förköpsanmälan i tur och ordning.