Välkommen till Partille kommunfullmäktiges sammanträde tisdag den 3 mars klockan 18.30. Mötet hålls i sessionssalen i Partille kommunhus och är öppet för alla att lyssna på. Du kan också följa mötet via webb-tv eller närradion.

Sammanträde startat klockan 18.30. Det inleds med musikframträdande från Kulturskolan samt utdelning av stipendium från Inger och Gösta Sundströms kulturstiftelse. Därefter följer information från kommundirektör Per Bäckström.

Ärenden och handlingar

På sammanträdet 3 mars kommer kommunfullmäktige bland annat att fatta beslut om nya taxor för Björndammens bad och motion. Dessutom ska fullmäktige besluta om ett svar på en motion angående möjligheten att införa bestämmelser om tiggeriförbud i de lokala ordningsföreskrifterna.

Motioner, interpellationer och frågor

Till sammanträdet den 3 mars 2020 har det för närvarade inte kommit in några frågor (interpellationer) eller förslag (motioner).

Kallelse och ärenden

Nedan hittar du tillkännagivandet av fullmäktiges sammanträde 3 mars med dagordning och handlingar till alla ärenden. Kallelsen finns också att läsa i kundcenter i kommunhuset.

Länk

Tillkännagivande av kommunfullmäktiges sammanträde 3 mars 2020

Följ mötet på webb-tv eller radio

Om du inte kan följa mötet på plats i kommunhuset kan du följa det på webb-tv. Om du ser det i efterhand har du även möjlighet att gå direkt till de punkter på dagordningen som intresserar dig.

Det går också att lyssna på kommunfullmäktiges möte via radio. Hela mötet direktsänds i Partille närradio på 88 Mhz.

Länk

Webbsändning 3 mars 2020

Kategorier: Kommun & politik
Sidan publicerad: Torsdag, 27 februari 2020, 13:30