Här får du veta vad som händer i kommunen, vilken service den erbjuder, hur kommunen styrs och vilka regler som gäller. På webbplatsen hittar du också nyheter, artiklar, blanketter, styrande dokument och mycket annat som rör Partille kommun.

Webbplatsen vänder sig i första hand till kommunens invånare. Andra viktiga målgrupper är till exempel näringslivet och människor som funderar på att besöka, flytta till eller arbeta i Partille.

Moderna webbläsare fungerar bäst

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare som har stöd för moderna standarder. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men kan visa designen annorlunda.

Webbplatsens layout anpassar sig

Partille.se har responsiv design. Det innebär att webbplatsens layout anpassar sig om du surfar in med vanlig datorskärm, surfplatta (porträtt eller landskap) och en smartphone.

Hitta på webbplatsen

Här får du veta vad som händer i kommunen, vilken service den erbjuder, hur kommunen styrs och vilka regler som gäller. På webbplatsen hittar du också nyheter, artiklar, blanketter, styrande dokument och mycket annat som rör Partille kommun.

Du kan använda navigeringen i menyn för att hitta det du söker. Klicka på ordet meny längst upp till vänster för att öppna menyn. Du kan också använda dig av vår sökfunktion för att hitta sidor och dokument. Om du önskar hjälp är du välkommen att kontakta kommunens kundcenter på kundcenter@partille.se eller 031-792 10 00.

När du öppnat en sida visas aktuell navigering till höger på sidan.

Mer information i PDF-filer

Viss information på webbplatsen presenteras i PDF-filer. För att kunna ladda hem, läsa och skriva ut PDF-filer behöver du programmet Adobe Reader. Programvaran är gratis och går att ladda hem från Adobes hemsida. Klicka här för att ladda hem Adobe Reader.

Om du har problem med att öppna och/eller läsa filerna kan det bero på att du behöver uppgradera din Acrobat Reader till en senare version.

Interna och externa länkar

Interna länkar öppnas i samma fönster. Externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Validering av webbplatsen

Vår webbplats uppfyller den standard som gäller för tillgänglighet på webben. Standard bestäms av W3C (World Wide Web Consortium) och WAI (Web Accessibility Initiative).

Frågor? Välkommen att kontakta kommunens webbadministratör.

Personuppgifter

Partille kommun behandlar personuppgifter för att kunna fullgöra sina skyldigheter och åtaganden mot invånare, fastighetsägare, näringsidkare och myndigheter. Dina uppgifter sparas till exempel när du gör en ansökan eller anmälan via någon av Partille kommuns blanketter eller e-tjänster. Personuppgiftsansvarig är varje nämnd i Partille kommun. Mer om Partille kommuns behandling av personuppgifter hittar du här.

Allmän handling kan lämnas ut

Dina inlämnade uppgifter är en allmän handling och kan lämnas ut i enlighet med offentlighetsprincipen. Detta gäller inte uppgifter i ärendet som omfattas av sekretess enligt offentlighets- och sekretesslagen.

Samordningsnummer eller skyddade personuppgifter

Om du har icke fullständigt personnummer, ett så kallat samordningsnummer eller har skyddade personuppgifter kan du inte använda våra e-tjänster. Kontakta istället berörd verksamhet via vårt kundcenter, så hjälper de dig göra en ansökan eller anmälan.