Solsidorna är en månadstidningen som görs av arbetstagare inom daglig verksamhet i Partille. Varje månad kommer ett nytt nummer fullmatat med roliga, kluriga och upplysande artiklar på lättläst svenska och med många härliga bilder.

Görs av arbetstagare och personal

Solsidornas redaktion består av elva arbetstagare inom daglig verksamhet i Partille och två anställda som leder arbetet. Inför varje nytt nummer av Solsidorna hjälps arbetstagare och personal åt att föreslå teman och innehåll i nästa tidning. Tidningen innehåller ett antal fasta sidor med olika teman. Varje nummer innehåller till exempel intervjuer med Partilleprofiler, reportage om något aktuellt, presentation av en deltagare inom daglig verksamhet ”Här är jag”, lättlagade recept, seriesida och mycket mer.

Månadstidning

Solsidorna kommer ut en gång i månaden och delas ut till kommunens gruppboenden och serviceboenden, daglig verksamhets olika arbetsplatser. Den säljs också på de kaféer som drivs av daglig verksamhet. Du kan också läsa Solsidorna här på kommunens webbplats.

Prenumerera

Om du vill vara säker på att få alla nummer av Solsidorna kan du prenumerera. Ett års prenumeration (elva nummer) kostar 200 kronor. Kontakta redaktionen via Partille kundcenter om du är intresserad. Vi önskar dig trevlig läsning.